Prik een ballon, doorbreek een taboe: dat is het thema van onze landelijke dag op 5 oktober.

Ben jij er bij op 5 oktober bij Oracle Nederland in Utrecht? Op deze dag heten we jou en je naasten heel graag welkom. Tijdens deze dag zijn er lezingen, workshops en is er een informatiemarkt.

Lotgenoten, hun naasten, zorgverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Er is die dag ruimte voor ontmoeting en het bespreekbaar maken van alle onderwerpen rondom gynaecologische kanker. Ook die onderwerpen die soms moeilijk te bespreken zijn.

Welke vraag neem jij mee?

Programma

Op deze dag zullen o.a. gynaecologen, seksuologen en een lymfoedeemexpert lezingen houden over de behandeling en de gevolgen van gynaecologische kanker en is er veel ruimte voor individuele vragen aan de experts. Ook zijn er verschillende workshops te volgen van o.a. overgangsconsulenten en huidtherapeuten.

Leoniek van de Maarel, rouwtherapeute en bekend van het televisie programma ‘Liefde voor later’ en Gonnie Jansen verzorgen de workshop ‘wat laat je na’.

Voel je mooi en laat je verwennen door de masseurs van Massage bij kanker. Of ga je liever op de foto bij een professionele fotograaf?

Contact

De vrijwilligers van Olijf staan klaar om te vertellen over de verschillende werkgroepen. En natuurlijk is er ruimte voor een lotgenoten-onder-elkaar-gesprek. Ook voor zorgverleners is er genoeg ruimte om te praten met de vrijwilligers van Olijf.

Tijd / Locatie

De dag start om 11 uur en eindigt om 16.00 en wordt gehouden in het gebouw van Oracle Nederland, te Utrecht.

Aanmelden

Aanmelden voor de dag kan via de site van Olijf: http://www.olijf.nl/activiteiten/landelijke_contactdag

Kosten

Voor donateurs van Olijf is deze dag gratis.

Van niet-donatuers vragen wij voor het bijwonen van de Olijfdag een vergoeding van € 10,- Dit is inclusief een heerlijke lunch en borrel en een mooie goodiebag.

Betalen kan contant bij binnenkomst.

Tot 5 oktober, de vrijwilligers en lotgenoten van Olijf ontmoeten je graag!