Slokdarmkanker met uitzaaingen naar longen en leve

  • Chantalle

    wie weet waar we meer info kunnen vinden over slokdarmkanker met uitzaaingen naar longen en lever ik kan er weinig tot niets van vinden wie helpt mij mijn schoonmoeder heeft dit en het gaat momenteel heel slecht ze is in 2 weken tijd helemaal afgetakeld van te voren nergens geen last van wij staan voor een raadsel wie weet meer alvast bedankt

    groetjes chantalle

  • Marga

    Hoi Chantalle,

    Ik weet niet waar je die info kunt vinden, maar het ineens zo snel achteruit gaan komt me bekend voor. Mijn stiefvader had slokdarmkanker met uitzaaiingen, inmiddels is hij overleden. Maar tot drie weken voor hij overleed, voelde hij zich prima, ging nog overal naartoe en had vaak zelf het idee dat het dokters het helemaal bij het verkeerde eind hadden. En toen, van het één op het andere moment, was het helemaal mis. Ik wilde eigenlijk alleen maar even zeggen dat het het dus wel vaker gebeurt, er zijn hier vast nog wel meer mensen met dezelfde ervaringen.

    Marga

  • ciska

    Beste Chantalle,

    Mijn vader heeft ook slokdarmkanker.

    Ik heb veel informatie bij de kankerstichting opgevraagd.

    Daar hebben ze een goede brochure over slokdarmkanker.

    Je mag mij ook altijd mailen als je vragen hebt of je wilt je verhaal kwijt.

    Heel veel sterkte,

    Ciska

  • johan

    Chantalle het komt mij helemaal bekent voor. Mijn man heeft ook slokdarmkanker met uitzaaiigen naar de lever. We gingen uit eten en naar het casino de dag erna was ie niet lekker. En hij is niet meer uit zijn bed gekomen ja van huis naar het ziekenhuis en van het ziekenhuis naar huis. Ja kleine stapjes naar de wc en naar de douche. Meid ik weet het doet pijn en zeker als het iemand is die je heel lief hebt. Maar ik heb het ook niet geweten hoor dat het zo snel kan gaan. Ik had dit nooit nooit gedacht dat het ook bij mijn man snel kon gaan.

    Je mag me altijd mailen.

    Sandra

  • Chantalle

    we zijn nu 4 dagen verder en eigenlijk heb ik geen hoop meer ze heeft vandaag de 2e chemokuur gehad maar alleen maar omdat ze dat zelf wil we hebben vrijdag een gesprek gehad en hij verwacht geen wonderen meer ze is in 3 dagen van 76 naar 90 kilo gegaan ze houd ontzettend veel vocht vast ze heeft nog een paar wensen zegt ze en die gaan we vervullen wij zijn sinds 12 weken ouders van een jongetje en die wil ze gedoopt zien worden en daar zijn we volop mee bezig de pastoor heeft al toestemming gegeven dus nu nog een datum prikken ik merk wel dat dit heel moeilijk is wij zitten gemengd met gevoel van blijdschap en verdriet herkent iemand dit toevallig ook,

    ik herken ook in jouw verhaal marga mijn schoonmoeder deed ook nog alles en ook ineens niets meer wat is de wereld af en toe toch oneerlijk zeg

    veel sterkte allemaal liefs chantalle

  • anneke

    vandaag heeft mijn vader 59jr. te horen gekregen dat hij een kwaadaardige tumor op of in zijn slokdarm heeft.

    hij kon op onze 12.5jr. bruiloft, ook al geen eten binnen houden.

    2 weken later kon hij ook niet meer drinken, en ging hij met uitdrogings verschijnselen het ziekenhuis in, met dit als resultaat.

    ik zeg tegen hem dat hij de moed erin moet houden, maar heb zelf zo m'n vraagtekens.

    wij kan mij meer over deze vorm van kanker zeggen, dit is voor mij een zwart gat?

    verder voel ik mezelf hieronder ook lullig.

    op onze 12.5jr. bruiloft zij ik nl. dat hij wat meer moest eten, omdat hij nogal afviel.

    wist ik veel dat het er toen al sneller uitging, dan dat hij het kon eten.

    @!#$,

    ik hou van hem, en wil hem nog niet kwijt, wie kan mij informatie bezorgen (wel eerlijke, want ik en de rest van de familie heeft er niets aan als alles mooier voorgespiegelt wordt).

    hopende op reactie, en veel info en steun………….

    groetjes anneke

  • Danielle

    Hallo,

    Mijn vader heeft ook slokdarmkanker met uitzaaiingen naar zijn lever. Hij heeft nu 6 chemo's achter de rug. Afgelopen dinsdag heeft hij weer onderzoeken gehad, nl de gastroscopie en een ct-scan. As dinsdag krijgen we de uitslag.Heb jij al meer informatie gekregen mbt tot deze soort kanker. Ik kan me niet voorstellen dat het niet meer goed kan komen met mijn vader, en daar knokken we ook voor. Als de uitslag negatief is ,dus als de chemo niet aangeslagen is, en ze niks meer kunnen doen, willen we verder kijken. Maar opgeven nooit. Als je iets meer weet positief of negatief wil je me dat dan mailen aub. dank je.

  • liz

    Hallo mensen,

    Mijn vriend is gestorven aan longkanker( vertelde de arts ons) met uitzaaiingen naar o.a. de lever. maar het is allemaal begonnen met maagproblemen, zoals maagzuur, oprispingen, en het werd zo erg, dat ik hem steeds rechtop moest zetten, zodat hij zich niet kon verslikken.

    Wij kregen te horen, op een donderdagmiddag, dat hij longkanker had met uitzaaiingen naar de lever. ik heb hem toen mee naar huis genomen, verzorgd en hij is dinsdag op woensdag, om 05.50 overleden. hij had al jaren last van zijn maag, en ook ernstig grote steenpuisten, waar hij steeds door de arts, met een kuurtje mee naar huis werd gestuurd.

    Hij vertelde mij, dat hij als kind, ook steenpuisten had, en die waren op den duur verdwenen. ik dacht, dat het ook nu weer zou verdwijnen.

    Er zijn ernstig grote fouten gemaakt, i.v.m. de maag en de steenpuisten. en het verhaal, dat het begonnen zou zijn met longkanker, klopt volgens mij van geen kant.

    Ben razend, dat artsen, zo slecht en gemakzuchtig zijn.

    Ik begrijp jullie dus ook goed, en hoop, als iemand ook zoiets heeft meegemaakt, hij of zij me dan schrijft, om ervaringen te delen. groeten Liz