Angiosarcoom

  • Dennis

    Bij mijn vader is helaas Angiosarcoom geconstateerd welke kwaardaardig is. Het is een zeer uniek soort en dat voorla op zijn leeftijd en de specialisten zitten dan ook goed met hun handen in het haar.

    Is er iemand die ons wat meer kan vertellen over deze vorm van kanker ??

    Gr. Dennis

  • Marianne

    Hoi Dennis,

    Het angiosarcoom is een zeldzame aandoening, maar helaas ook een zeer ernstige. Sommige patiënten leven slechts enkele weken tot maanden na het stellen van een diagnose. Als daarentegen de diagnose in een vroeg stadium is gesteld, dan kan therapie nog tot genezing leiden.

    Helaas kan ik je geen beter nieuws geven.

    Er is ook weinig te vinden hierover.

    Heel veel sterkte.

    Gr. Marianne

  • lisette

    klopt angio sarcoom is een heel gemene kanker soort.

  • lisette

    mijn moeder kreeg 17 maanden geleden de diagnose angio sarcoom kanker. de kreeg een hele grote blauwe plek op haar borst. de radioloog had het nog nooit gezien en maakte een mamografie. alles goed. na 4 weken was de blauwe plek alleen maar groter. weer naar het ziekenhuis. toen naar een oncoloog. die kende het ook niet maar liet een echo maken. daar zagen ze een knobbel in de borst. maar dit was niet de angio sarcoom. ze haalde stukje huid weg en toen kwam de diagnose angio sarcoom kanker. we wisten niet wat het was en konden er niet veel info over vinden. ze heeft het gekregen doordat ze 10 jaar daarvoor borstkanker had en bestraald was. de borst is geamputeerd. 4 maanden later kwam het al terug. richting andere borst. andere borst ook geamputeerd. toen hitte bestraling gekregen. 10 weken geleden ging alles fout. grote knobbel in oksel. ook angio sarcoom kanker en ineens zaten de longen vol. terwijl een maand ervoor niks te zien was. al met al kun je zien hoe snel en gemeen dit soort kanker is. ze heeft nog 4 weken geleefd na de uitslag. wij zitten nog met een groot verdriet. ze is pas 8 weken geleden gestorven. ik ben ondertussen vrij kundig geworden in het angio sarcoom kanker. het is echt een sluip moordenaar die zelfs op een scan zich soms niet laat zien en er ineens is